Companii

Electroaparataj nu va mai fuziona doar cu Aparataj Electric

30.03.2005, 00:00 20


Electroparataj Bucuresti, principalul producator roman de aparataj industrial de joasa tensiune si pentru instalatii, va fuziona cu Electrotehnica S.A. si Romarta 2000 si nu numai cu Aparataj Electric Titu.


Actionarul majoritar al societatii Electroaparataj Bucuresti, in speta fondul de investitii Broadhurst, a respins propunerea consiliului de administratie al companiei de a demara un proiect de fuziune doar cu societatea Aparataj Electric Titu.


Totodata, actionarii Electroaparataj au respins propunerea de revocare a hotararii Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor prin care se mandatau administratorii societatii sa intocmeasca un proiect de fuziune, care includea si societatile Electrotehnica S.A. si Romarta 2000 SRL din Bucuresti.


Toate aceste societati sunt controlate de fondul de investitii Broadhurst.


Reprezentantii Electroaparataj nu au fost disponibili in cursul zilei de ieri pentru a oferi comentarii suplimentare.


Electroaparataj a avut afaceri anul trecut de 14,4 milioane de euro. Conducerea companiei declarase anterior ca cifra de afaceri a societatii rezultate prin fuziunea tuturor celor patru entitati va depasi 18 milioane de euro.


Actiunile Electroaparataj sunt listate la Bursa de Valori, ultima tranzactie cu aceste titluri derulandu-se la pretul de 4.200 lei/actiune.


Capitalizarea bursiera a companiei este de 15,1 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO