Companii

ELCEN, principalul furnizor de energie termică al Capitalei, a ieşit din insolvenţă. Ovidiu Neacşu, Sierra Quadrant: După patru ani, Sierra Quadrant a transformat o companie falimentară într-un actor economic solid

Ovidiu Neacşu, partener fondator al Sierra Quadrant, compania care a gestionat din 2018 reorganizarea ELCEN.

Ovidiu Neacşu, partener fondator al Sierra Quadrant, compania care a gestionat din 2018 reorganizarea ELCEN.

Autor: Cristina Bellu

06.02.2023, 00:05 404

Electrocentrale Bucureşti SA (ELCEN), principalul furnizor de agent termic pentru sistemul de alimentare centralizată cu energie termică din Bucureşti, a anunţat că Tribunalul Bucureşti a decis închiderea proce­durii de insolvenţă şi reintro­ducerea ELCEN în circuitul economic.

Cererea prin care Electrocentrale Bucureşti SA a solicitat deschiderea procedurii de insolvenţă a fost admisă în 6 octombrie 2016, la Tribunalul Bucureşti.

Ovidiu Neacşu, partener fondator al Sierra Quadrant, compania care a gestionat din 2018 reorganizarea ELCEN spune că procesul prin care Electrocentrale Bucureşti SA (ELCEN), principalul furnizor de agent termic pentru sistemul de alimentare centralizată cu energie termică din Bucureşti, a reuşit să iasă din insolvenţă, a fost unul dificil, şi a necesitat două planuri de reorganizare şi patru ani de activitate susţinută.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO