Companii

Echipa integrată KPMG Legal – Toncescu şi Asociaţii, KPMG Advisory şi KPMG Tax, consultant al Pavăl Holding în achiziţia unui pachet minoritar în Farmacia Tei şi Bebe Tei

Echipa integrată KPMG Legal – Toncescu şi Asociaţii,...

Autor: Roxana Rosu

12.04.2022, 14:38 193

Echipa integrată de avocaţi şi consultanţi din cadrul KPMG Legal – Toncescu şi Asociaţii, KPMG Advisory şi KPMG Tax, condusă de Laura Toncescu, Bogdan Văduva şi René Schöb, a asistat Pavăl Holding în achiziţia a 30% din acţionariatul Farmacia Tei şi Bebe Tei.  

Tranzacţia este în curs de derulare, după semnare fiind necesară îndeplinirea unor condiţii (inclusiv aprobarea Consiliului Concurenţei) până la implementarea efectivă a tranzacţiei.

„Dorim să mulţumim Pavăl Holding şi Karinei Pavăl pentru încrederea acordată în furnizarea de servicii complexe pentru o tranzacţie atât de importantă şi de referinţă pentru piaţa locală de retail de produse farmaceutice şi pentru copii. Pentru mine, pentru Dragoş şi pentru întreaga echipa a fost o reală plăcere şi o împlinire profesională importantă să asistăm în această tranzacţie, care reprezintă momentul de început al unui parteneriat transformaţional al Farmaciei Tei şi Bebe Tei, cu efecte pozitive pentru întreaga piaţă.”, a declarat Laura Toncescu, Avocat Coordonator KPMG Legal – Toncescu şi Asociaţii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO