Companii

După Afaceri, revista de lifestyle a ZF. Dorina Rizea a făcut din Casa Schiuleşti proiectul ei de pandemie şi a deschis-o în iunie 2020: Stăm bine cu rezervările, luna iulie a fost închiriată încă din ianuarie

Casa Schiuleşti, un proiect turistic din judeţul Prahova.

Casa Schiuleşti, un proiect turistic din judeţul Prahova.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

18.08.2021, 18:15 282

În general, preţul este de 300 de lei pe noapte în cursul săptămânii şi de 400 de lei pe noapte în weekend, iar în perioadele de vârf ajunge chiar la 350 de lei în timpul săptămânii şi la 450 de lei în weekend.

Casa Schiuleşti, un proiect turistic din judeţul Prahova, şi-a deschis porţile în iunie 2020, la capătul investiţiei şi al eforturilor făcute de Dorina Rizea şi familia ei, scrie revista lunară de lifestyle de lux După Afaceri Premium.

Casa Schiuleşti este poziţionată undeva spre capătul satului cu acelaşi nume, de unde începe muntele. Este casa părinţilor soţului Dorinei Rizea şi poartă în spate o istorie de aproximativ 55 de ani. După ce proprietarii nu au mai fost, familia Rizea a lăsat imobilul exact aşa cum era, însă Dorina a vrut să-l valorifice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO