Companii

Dragoş Petrescu, City Grill. Un antreprenor aflat la început de drum trebuie să-şi seteze just aşteptările: primul an va fi pe pierdere, al doilea pe breakeven şi abia al treilea pe profit

Dragoş Petrescu, Fondator City Grill: Ce a fost valabil pentru mine nu este relevant şi astăzi în acceaşi măsură. Dar mereu în prezent apar spaţii de dezvoltat proiecte viabile.

Dragoş Petrescu, Fondator City Grill: Ce a fost valabil pentru mine nu este relevant şi astăzi în acceaşi măsură. Dar mereu în prezent apar spaţii de dezvoltat proiecte viabile.

Autor: Cristina Roşca

09.12.2019, 18:32 218

Grupul City Grill, unul dintre cei mai puternici jucători din industria restaurantelor, controlat de antreprenorul Dragoş Petrescu, a raportat afaceri de 148 mil. lei în primele nouă luni din 2019, în creştere cu 13% faţă de perioada similară a anului trecut.

Dragoş Petrescu, omul de afaceri care controlează grupul de restaurante City Grill, afir­mă că cea mai bună perioadă pentru busi­nes­sul său a fost intervalul 2009-2012, mai exact anii de criză şi de imediat după.

„În această perioadă au apărut avantaje com­peti­tive deosebite, bazate pe viteza de reacţie scă­zută a jucătorilor din piaţă, dar şi pe oportu­ni­tăţile de cost din partea terţilor  - inclusiv spaţii de închiriat - cumpărat (mai ieftine - n.red.), (şi pre­ţuri mai bune de la - n.red.) furnizorii de materii pri­me“, spune el. Afacerea a crescut şi după, ba chiar constant, însă el vorbeşte despre o bază pentru acest avans.

Grupul City Grill, unul din­tre cei mai puternici jucă­tori din industria restau­ran­te­or, a raportat afaceri de 148 mil. lei în primele nouă luni din 2019, în creştere cu 13% faţă de pe­rioada simi­lară a anului trecut.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO