Companii

Dragoş Petrescu, City Grill: Piaţa Amzei se conturează ca un nou pol de restaurante

Dragoş Petrescu, City Grill: Piaţa Amzei se conturează...

Autor: Cristina Roşca

22.07.2013, 20:32 490

Dragoş Petrescu, unul dintre cei mai importanţi antreprenori din domeniul restaurantelor, care controlează  lanţurile City Grill, Trattoria Buongiorno şi administrează Caru’ cu Bere, caută să cumpere unu sau mai mulţi competitori de pe piaţa restaurantelor în încercarea de a se extinde într-un ritm mai alert.

Antreprenorul are 1,5 milioa­ne de euro pentru deschi­derea de localuri de la zero şi pentru extinderea celor deja existente.

„Ne uităm în piaţă şi ne gândim să achiziţionăm un competitor pentru a creşte mai rapid. Nu ne aruncăm înainte, ci vom face acest pas doar dacă va exista o opor­tunitate“, spune omul de afaceri care şi-a început cariera în domeniu în cadrul gigantului american McDonald’s. Petrescu nu s-ar afla la prima achiziţie, el cumpărând anul trecut un local în zona Primăverii pe care l-a rebranduit în Trattoria Buongiorno.

În ceea ce priveşte ex­pansiunea Petres­cu spune că vrea să achiziţioneze o platformă logis­ti­că la Corbean­ca, prima de acest gen pentru grup. Paltforma se află în porto­fo­liul Alpha Bank. „Vom folosi această plat­formă pentru a pro­duce aici îngheţata, zacusca, salata de vinete şi murăturile pe care le vom vinde apoi în localurile proprii. Investiţia totală, cu tot cu utilare, se va ridica la 400.000 de euro.“

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO