Companii

Doi părinţi au pariat 20.000 de euro pe un spaţiu de joacă

Doi părinţi au pariat 20.000 de euro pe un spaţiu de joacă

Doi părinţi au pariat 20.000 de euro pe un spaţiu de joacă

Autor: Corina Mirea

09.02.2014, 01:26 2287
Rodica, 37 de ani şi Lucian Blaga, 36 de ani, un cuplu de tineri cu experienţă în marketing şi vânzări, au reuşit în toamna lui 2013, după ani de zile în care au „cochetat“ cu ideea deschiderii unei afaceri, să „pună pe picioare“ un spaţiu de joacă pentru copii. „Atelierul de Joacă“, business în care au investit 20.000 de euro, oferă în prezent servicii de organizare evenimente (petreceri ani­versare sau tematice) şi ateliere de limba engleză pentru copii cu vârste cuprinse între trei şi zece ani.
 
„Ne doream de mult timp să începem un business şi voiam să nu rămână doar la stadiul de idee, cum se întâmplă cu majoritatea celor care spun că şi-ar deschide o afacere. Ideea în sine ne-a venit în urma experienţelor pe care le-am avut, frecventând diverse locuri de joacă împreună cu fetiţa noastră. Aşa a luat naştere Atelierului de Joacă, un loc în care construim o comunitate de părinţi care vin să îşi descopere hobby-uri, să socializeze, în timp ce copilul lor îşi descoperă abilităţile, pasiunile sau pur şi simplu se joacă“, spune Rodica Blaga, proprietara Atelierului de Joacă. Bu­si­nessul nu a fost deschis însă imediat, ci după mai mult de un an de la momentul în care a fost ales modelul de afaceri, când cei doi antreprenori s-au întors din Budapesta (unde familia plecase datorită unui contract de muncă semnat de Lucian Blaga).

Citiţi mai multe detalii aici

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.02.2014

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO