Companii

Directorul general al Philips România, Ilona Ciauşoiu, pleaca din companie de la 1 mai

Autor: Adrian Dumitrache

08.04.2011, 15:30 236

Directorul general al Philips România, Ilona Ciauşoiu, varenunţa la această poziţie la 1 mai, succesorul urmând să fieanunţat până la sfârşitul lunii aprilie, a anunţat, vineri,producătorul olandez de electrocasnice şi produse IT.

"Philips anunuţă cu regret decizia Ilonei Ciauşoiu, country managerPhilips România&Consumer Lifestyle Commercial Leader PhilipsRomânia, de a părăsi compania începând cu 1 mai 2011", se aratăîntr-un comunicat remis MEDIAFAX.

Ciauşoiu şi-a început cariera în Philips, la sfârşitul anului 1998,şi a avut o "contribuţie fundamentală la succesul brandului Philipsîn România", atât din poziţia de country manager al companiei, câtşi din poziţia de şef al sectorului Consumer Lifestyle.

"Preconizăm că vom fi în măsură să anunţăm numirea unui succesorpentru Ilona în timp util, înainte ca aceasta să părăseascăcompania la finele lunii aprilie", se mai spune în comunicat.
Philips este unul dintre cei mai mari producători de electrocasniceşi produse IT la nivel internaţional.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO