Companii

Descoperă România. Destinaţii altfel. Au lăsat oraşul pentru sat şi au investit sute de mii de euro în case tradiţionale unde primesc turişti care vor să experimenteze traiul simplu de la ţară

MOSH Radu

MOSH Radu

Autor: Miruna Diaconu

18.12.2020, 18:45 734

♦ Mosh Radu, o cabană din judeţul Bistriţa Năsăud, şi Casa din Vale, din judeţul Maramureş, sunt două unităţi de cazare amenajate în stil tradiţional românesc care primesc turişti care caută liniştea.

Antreprenorii din două zone ale ţării au lăsat viaţa la oraş pentru traiul la sat şi au investit sute de mii de euro în construirea şi renovarea unor case tradiţionale româneşti, unde primesc turişti care caută linişte şi relaxare. Mosh Radu, o cabană din judeţul Bistriţa Năsăud, şi Casa din Vale, din judeţul Maramureş, sunt două unităţi de cazare amenajate în stil tradiţional românesc care primesc turişti care caută liniştea.

Casa din Vale, ai cărei proprietari sunt Roxana şi Florin Vale, a fost deschisă după ce antreprenorii şi-au lăsat joburile de la oraş şi au hotărât să se mute în satul Breb din Maramureş, unde au cumpărat şapte case tra­di­ţio­na­le pe care le-au renovat, iar şase dintre acestea au fost trans­formate în pen­siuni.  Proiectul a fost început în 2015, iar pensiunile au putut primi tu­rişti începând cu anul 2016. Cei doi an­tre­prenori au investit circa 300.000 eu­ro pentru renovarea celor şapte căsuţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO