Companii

Decathlon vinde articole sportive de 1 mil. euro pe lună

24.06.2010, 23:47 129

Retailerul francez de articole sportive Decathlon, deţinut demiliardarii Mulliez, a vândut îmbrăcăminte, biciclete, role şi alteechipamente sportive de circa 9,1 mil. euro în primul an de laintrarea pe piaţa locală, potrivit raportului financiar publicat laRegistrul Comerţului, solicitat de ZF.

Asta înseamnă că încasările singurului magazin pe care îl deţinla nivel local au sărit de un milion de euro lunar, ţinând cont cădeschiderea a avut loc la începutul lunii aprilie 2009 în MilitariShopping Center.

Fabrice Beschu, country managerul Decathlon România, s-a arătat,ca de fiecare dată, extrem de rezervat în acordarea de informaţiiprivind evoluţia companiei pe care o conduce, preferând să nudetalieze acest subiect.

Rezultatele retailerului arată apetitul consumatorului românpentru cumpărături, în ciuda unui an de criză financiară, fapt carestă la baza deciziei Decathlon de a extinde reţeaua de magazine laşase unităţi anul acesta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO