Companii

Danone trimite un român să aibă grijă de dezvoltare în America de Nord

Danone trimite un român să aibă grijă de dezvoltare...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

03.02.2015, 14:06 745

Laurenţiu Tulvan, care a ocupat în ultimii ani poziţia de director operaţiuni Danone Europa de Sud Est, preia funcţia de director proiecte de dezvoltare şi performanţăpentru divizia Lactate din regiunea Danone America de Nord, care cuprinde SUA şi Canada.

Managerul  îi va raporta lui Fernando Lafuente, vicepreşedinte operaţiuni America de Nord.

 „Pentru mine va fi a doua experienţă internaţională, după poziţia ocupată în cadrul Grupului Danone timp de trei ani, ca manager performanţă industrială pentru Divizia de Produse Lactate”, a declarat Laurenţiu Tulvan, 43 de ani,  care s-a alăturat companiei Danone în anul 2000 pe poziţia de manager proiecte.

Ulterior a ocupat funcţia de manager producţie în Danone România, manager performanţă industrială pentru Divizia de Produse Lactate la nivel internaţional al Grupului Danone, director industrial Danone România şi  director de operaţiuni  al Danone Europa de Sud Est, regiune care cuprinde România, Bulgaria, Grecia şi ţările Adriatice.

Laurenţiu Tulvan  este absolvent al Facultăţii de Stiinţă a Calculatoarelor din Galaţi şi al unui Master în Informatică Industrială. 

După plecarea lui Laurenţiu, responsabilităţile pe aria operaţională vor fi acoperite de: Cornel Petrache, manager fabrică, el continuând să coordoneze Departamentul Industrial, şi Cristina Cristea, care va ocupa poziţia de manager operaţiuni locale Europa de Sud Est, coordonând operaţiunile pe zona de planificare, logistică şi distribuţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO