Companii

D&B David şi Baias şi PwC România au consiliat proprietarii OncoCard în vânzarea spitalului din Braşov către MedLife

D&B David şi Baias şi PwC România au consiliat...

Autor: Cristina Bellu

17.12.2019, 10:43 122

D&B David şi Baias şi PwC România au consiliat asociaţii OncoCard în procesul de vânzare a spitalului privat de diagnostic şi tratament oncologic din Braşov către MedLife.

”Piaţa serviciilor medicale evoluează în direcţia consolidării. Serviciile specializate şi folosirea celor mai noi tratamente şi tehnologii influenţează decizia de achiziţie şi societăţile care deţin un astfel de atu sunt foarte căutate. Ne bucurăm să acordăm asistenţă antreprenorilor români care construiesc afaceri de succes atât pentru economie, cât şi pentru societate”, explică Ionuţ Simion, Country Managing Partner, PwC România.

În cadrul tranzacţiei, PwC România a acordat consultanţă fiscală, fiind reprezentată de Ionuţ Simion, iar echipa D&B David şi Baias, coordonată de Sorin David, Managing Partner, Romana Petre, Avocat Senior, şi Andreea Tortov, Avocat Colaborator, a acordat asistenţă juridică de tip M&A pe tot parcursul tranzacţiei şi va consilia clientul până la finalizarea procesului de vanzare.

”Ultimul trimestru al acestui an a fost efervescent pentru echipa de M&A a D&B David şi Baias care a încheiat cu succes mai multe tranzacţii, vânzarea OncoCard fiind încă o dovada a implicării noastre pe piaţa serviciilor medicale. Suntem onoraţi de încrederea pe care ne-o acordă antreprenorii români pentru a-i reprezenta în cadrul unor proiecte complexe şi de anvergură care ne dau prilejul să demonstrăm profesionalismul echipei noastre”, adaugă Sorin David, Managing Partner D&B David şi Baias.

Tranzacţia a fost semnată în noiembrie 2019 şi va fi finalizată în 2020, după primirea avizului din partea Consiliului Concurenţei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO