Companii

Cosmin Spineanu, Manager Vânzări Corporate, iSTYLE România: Începem să vedem o reîntoarcere la birouri. Dacă în anii trecuţi se solicita livrarea comenzilor către adresele angajaţilor, acum se solicită livrarea la sediul companiilor

ZF HR TRENDS 2024: Viitorul resurselor umane, sub presiunea transformărilor

Cosmin Spineanu, Manager Vânzări Corporate, iSTYLE...

Autor: Alexandra Cepăreanu

28.03.2024, 13:10 38

Cosmin Spineanu, Manager Vânzări Corporate, iSTYLE România, a spus că se observă o reîntoarcere a angajaţilor la birouri, astfel că dacă în anii trecuţi se solicita livrarea comenzilor de dispozitive către adresele angajaţilor, în prezent a crescut livrarea la sediul companiilor.

„Începem să vedem o reîntoarcere la birouri, dacă în anii trecuţi erau mai multe livrări în afara birourile şi se solicita livrarea comenzilor către adresele angajaţilor, acum se solicită livrarea la sediul companiilor. De asemenea, vedem un trend în creştere a achiziţiilor de dispositive Apple făcute de sutdenţi, profesori şi universităţi. Apoi, când aceştia termină facultăţile şi se pregătesc de a intra în câmpul muncii, aceştia aleg tot dispositive Apple. Iar din ce în ce mai ulte companii au lăsat angajaţii să îşi aleagă pe ce dispozitive vor să lucreze. 78% dintre millennials consideră că alegerea tehnologiei le afectează în mod semnificativ eficienţa muncii, iar trei din patru angajaţi aleg platforma Apple dacă au de ales. Iar mulţi au început să adopte produsele Apple pentru că sunt compatibile cu orice platformă şi ajută companiile să ofere un plus angajaţilor”, a spus Cosmin Spineanu în cadrul conferinţei ZF HR TRENDS 2024: Viitorul resurselor umane, sub presiunea transformărilor.

 

Ce a mai spus Cosmin Spineanu în cadrul conferinţei

De asemenea, începe să devină un tend închirierea aparaturii. E mai uşor de gestionat un dispozitiv pe care îl poţi returna. 

Legat de angajaţi, avem parteneriate în piaţă cu multe companii, prin care oferim discounturi direct angajaţilor. Avem multe cereri din partea angajaţilor, una dintre cele mai mari este chiar cu partenerii de la Regina Maria, UiPath. Sunt foarte multe cereri pentru discounturi. Este un beneficiu acordat angajaţilor ca un aspect de retenţie. Practic, confirmarea de achiziţie vine pe adresa de email iar dacă nu mai e angajat în acea companie nu mai beneficiază de această reducere.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO