Companii

Contzilla: Care sunt implicaţiile Brexitului în domeniul financiar-contabil şi în tranzacţiile transfrontaliere şi cu părţi afiliate. Până la finalul anului 2020 antreprenorii vor aplica acelaşi regim fiscal ca şi până acum în relaţia cu partenerii din UK

Contzilla: Care sunt implicaţiile Brexitului în...
10.02.2020, 08:55 444
Contzilla.ro, firmă de consultanţă fiscală, face o analiză a principalelor implicaţii legate de Brexit din punct de vedere financiar- contabil precum şi în tranzacţiile transfrontaliere şi cu părţi afiliate.

1. Implicaţiile Brexitului din punct de vedere financiar-contabil

Retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeană s-a finalizat la data de 31 ianuarie 2020, la această dată intrând în vigoare Acordul de Retragere.

Potrivit acestuia va exista o perioadă de tranziţie în intervalul 1 februarie 2020 - 31 decembrie 2020, pe parcursul căreia Marea Britanie va respecta, în continuare, politicile Uniunii Europene în domeniul fiscal şi domeniul vamal şi va păstra drepturile şi obligaţiile ce revin unui stat membru.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO