Companii

Constructor argeşean: Construcţiile sunt o loterie, într-o lună câştigi cinci contracte, iar într-un an niciunul

Constructor argeşean: Construcţiile sunt o loterie,...

Autor: Andreea Neferu

10.09.2013, 22:07 828

Constructorul argeşean Building Astrom, deţinut de antreprenorii Marian Drăgoi şi Alexandru Radu, spune că 2013 este un an de stagnare pentru piaţa locală a construcţiilor.

„2010 a fost cel mai prost an din criză, după care piaţa a început uşor-uşor să urce, iar în 2013 stagnează. Con­strucţiile sunt ca o loterie, într-o lună poţi câştiga cinci contracte sau într-un an poţi să nu închei niciunul“, a spus Marian Drăgoi, unul dintre acţionarii Building Astrom, companie care a fost implicată în construcţia fabricii de adezivi de la Roznov a nemţilor de la Henkel.

Compania Building Astrom estimează că va înre­-gistra anul acesta o cifră de afaceri similară celei de anul trecut, care s-a ridicat la 66,8 milioane de lei (15 milioane de euro).

Printre proiectele pentru care Building Astrom a lucrat anul trecut se numără şi o serie de ferme ale unei companii daneze, iar în prezent compania construieşte pe plan local două galerii comerciale.

În prezent, compania ia în calcul proiecte în Libia, Kurdistan şi Kuweit. „Sunt ţări care au alte posibilităţi financiare: unde există petrol şi gaze există şi bani de construcţii“, a afirmat Drăgoi.

Citiţi mai multe pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.09.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO