Constructii

Topul celor mai mari şantiere blocate în Bucureşti

Topul celor mai mari şantiere blocate în Bucureşti

Autor: Cristi Moga

06.06.2012, 00:05 2515

Proiectul Dâmboviţa Center (foto 1), ce trebuia să transforme zona Eroilor din Capitală, clădirea de birouri Anchor Plaza Metropol (foto 2) de pe bulevardul Timişoara sau pariul pierdut de George Becali pe un ansamblu rezidenţial format din şase blocuri în Pipera (foto 3) sunt printre cele mai mari şantiere imobiliare blocate în Bucureşti, potrivit unei analize a ZF.

Cele mai mari zece proiecte din Bucureşti la care lucrările au fost începute şi, ulterior, stopate din cauza crizei reprezintă investiţii de circa 800 mil. euro, iar piaţa în prezent nu pare favorabilă repornirii acestor dezvoltări.

Cinci dintre ansamblurile blocate cuprind circa 2.800 de locuinţe, dar cererea pentru apartamente este slabă, astfel că dezvoltatorii au încă "la tarabă" câteva mii de locuinţe finalizate pentru care găsesc cu greu cumpărători.

Citiţi materialul integral pe www.zfcorporate.ro

Topul celor mai mari şantiere imobiliare blocate în Bucureşti: zece proiecte de 800 mil. euro stau îngheţate de câţiva ani

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO