Companii

Constantin Bratu, fost manger de comunicare şi relaţii publice la Coca-Cola România, preia funcţia de director general al Green Resources Management, parte din grupul de reciclare Green Group

Constantin Bratu, fost manger de comunicare şi relaţii...

Autor: Cristina Bellu

04.10.2021, 12:22 382

Green Resources Management, organizaţie care implementează răspunderea extinsă a producătorilor pentru deşeurile de ambalaje (OIREP), parte din grupul de reciclare Green Group, anunţă numirea lui Constantin Bratu în poziţia de director general, începând cu data de 1 octombrie.

El a preluat mandatul de la Adin Ionescu, care va rămâne în următoarele luni alături de companie, pentru a asigura o tranziţie facilă şi pentru a ajuta în procesul de adaptare al companiei la noile schimbări.

Anterior numirii la Green Group, Constantin Bratu a ocupat timp de patru ani funcţia de manager de comunicare şi relaţii publice în cadrul Coca-Cola România, cel mai mare îmbuteliator de băuturi de pe plan local.

„Misiunea mea principală va fi creşterea cotei de piaţă a companiei şi implementarea unui mix de servicii mai eficient, adaptat nevoilor producătorilor în efortul lor de a trece la modelul circular”, spune Constantin Bratu.

De-a lungul timpului, Constantin Bratu a coordonat mai multe proiecte de echitate fiscală, cu impact major în industriile băuturilor răcoritoare, a berii şi tutunului şi a asistat la implementarea a multiple proiecte care au crescut nivelul de sustenabilitate al companiilor pe care le-a reprezentat, printre care Coca-Cola, British American Tabacco şi Asociaţia Berarii României.

La Green Resources Management, misiunea lui Constantin Bratu va fi să definească o nouă direcţie strategică a companiei, centrată pe deschiderea şi apropierea de clienţi, consolidarea unor noi parteneriate, precum şi implementarea unui mix de servicii unic pe piaţă. Totodată, va coordona alinierea completă la valorile de sustenabilitate ale grupului european de reciclare Green Group, din care face parte Green Resources Management, şi crearea de sinergii cu celelalte companii din grup.

Constantin Bratu deţine şi un Executive MBA la ASEBUSS Kennesaw University.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO