Companii

Conferinţa „România 100 de ani de business“. Judeţul Bihor, locul 10 la exporturi pe ţară

Conferinţa „România 100 de ani de business“....

Autor: Mădălina Dediu Panaete

11.09.2018, 00:07 733

Companiile din judeţul Bihor au exportat în 2017 bunuri în valoare de 1,78 miliarde euro, acest judeţ situându-se pe locul zece într-un top al exportatorilor, care nu include municipiul Bucureşti.

Săptămâna viitoare, pe 18 septembrie, ZF, împreună cu Banca Transilvania şi firma de consultanţă EY organizează la Oradea conferinţa „România 100 de ani de business. Cum trecem de la idee la business. 100 de idei să creştem“, în cadrul unui proiect care vizează radiografia mediului de afaceri din România.

Timişul este cel mai mare exportator, cu 6,2 miliarde euro, urmat de Argeş, cu 6 miliarde euro, şi Arad, cu 3,4 mi­liarde euro.

În cadrul conferinţei, ZF împreună cu partenerii şi cu mediul de business local încearcă să găsească soluţii de creştere în primul rând a businessului din zonă şi apoi idei de creştere pentru România.

În acest an, ZF a organizat conferinţe la Braşov şi Constanţa, iar în această toamnă urmează pe lângă Oradea, Cluj, Alba Iulia, Craiova, Timişoara, Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO