Companii

Complexul hotelier de patru stele Mandachi Hotel & Spa din Suceava şi-a majorat afacerile cu 17,5% în primele nouă luni din 2023

Complexul hotelier de patru stele Mandachi Hotel & Spa...

Autor: Laurentiu Cotu

10.11.2023, 16:45 178

Complexul hotelier de patru stele Mandachi Hotel & Spa din Suceava a înregistrat o creştere cu 17,5% a afacerilor şi cu 32% a profitului de exploatare în primele nouă luni din 2023. Rezultatele au fost susţinute de creşterea numărului de camere vândute (plus 7%) şi de oaspeţi cazaţi (plus 8%). 

O contribuţie substanţială a avut însă şi departamentul de evenimente şi evenimente corporate, care a înregistrat un plus substanţial de 50% a numărului de participanţi, potrivit unui comunicat de presă.

Rezultatele în creştere anunţate de Mandachi Hotel & Spa survin la şase luni după schimbarea managementului complexului. Ştefan Mandachi a ieşit din businessurile din domeniul HoReCa pentru a se concentra pe zona de educaţie online şi activităţi umanitare.

În vara anului 2023, acesta a lansat Franchise Generator, primul program de mentorat pentru antreprenorii români care vor să-şi transforme afacerea într-un lanţ de francize.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO