Companii

Complexul Delta Nature Resort de cinci stele, inchis din cauza lipsei de clienti

Complexul Delta Nature Resort de cinci stele, inchis din cauza lipsei de clienti
31.03.2010, 16:24 146

Delta Nature Resort, proprietarul complexului hotelier de cincistele cu acelasi nume din Delta Dunarii, a decis sa inchidaunitatea pe perioada sezonului estival 2010, din cauza lipsei declienti, dar si pentru extinderea unitatii cu un centru spa, urmandsa fie redeschis in primavara anului 2011, informeaza Mediafax Business.

"Vrem sa construim un centru spa si de sanatate in cadrul DeltaNature Resort pentru a diversifica oferta turistica si pentru aextinde perioada de functionalitate a sezonului, care in prezenteste limitata. Complexul a fost inchis in noiembrie pentru calucrarile de constructie nu se puteau desfasura cu turistii cazatiin hotel. De asemenea, zvonurile privind gripa aviara in zona sicriza au redus numarul de clienti, acestia fiind alti factori careau contribuit la inchiderea unitatii. Anul trecut nu a fost unulexceptional si inca este o perioada dificila", a declarat,miercuri, directorul general al complexului, Virgil Munteanu.

Mai multe despre inchiderea Delta NatureResort cititi pe www.mediafax.biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO