Companii

Compania românească DAAS, care echipează magazinele Kaufland şi Mega Image, a devenit hub internaţional şi monitorizează 300 de unităţi din diferite colţuri de lume

Compania DAAS nu deţine local producţie, ci este un furnizor pentru hoteluri, restaurante şi magazine alimentare, echipamentele fiind importate.

Compania DAAS nu deţine local producţie, ci este un furnizor pentru hoteluri, restaurante şi magazine alimentare, echipamentele fiind importate.

Autor: Cristina Roşca

05.02.2021, 12:00 688

♦ Italienii de la Epta au preluat acum mai bine de doi ani compania DAAS de la antreprenorul Daniel Mocanu.

DAAS, unul dintre cei mai importanţi fur­ni­zori de echipamente pentru hoteluri, res­tau­rante şi magazine alimentare, care lucrează cu jucători precum Kaufland sau Mega Image, şi-a majorat anul trecut vânzările cu 14%, până la aproape 33 de milioane de euro. Compania, intrată în portofoliul italienilor de la Epta în urmă cu mai bine de doi ani, şi-a bugetat un nou avans al businessului pentru 2021, dar acesta este la jumătate faţă de cel din anul marcat de pandemia de COVID-19.

DAAS, firmă fondată de antreprenorul Daniel Mocanu în urmă cu aproape trei de­cenii, ar ajunge astfel la afaceri de 35 mil. euro, dar nu ar egala rezultatele din 2017, cel mai bun an pentru companie. Cu aproape 200 de salariaţi, furnizorul de echipamente s-a apropiat la momentul acela de pragul de 40 mil. euro (183 mil. lei) afaceri. În următorii ani trendul a fost descendent, până în 2020 când businessul a revenit pe plus.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO