Companii

Compania Misavan din Iaşi, fondată acum două decenii de un absolvent de Teologie, produce şi distribuie produse de curăţenie în valoare de 80 milioane lei

ANTREPRENORI LOCALI

Compania Misavan din Iaşi, fondată acum două decenii...

Autor: Cristina Roşca

01.07.2020, 16:50 2575

Pe piaţa bunurilor de curăţenie şi îngrijire a locuinţei compania se bate cu giganţi precum Unilever, P&G sau Henkel, dar şi cu alţi jucători locali precum Farmec Cluj, care are în portofoliu brandurile Nufăr şi Triumf.

Producătorul şi distribuitorul ieşean de bunuri de curăţenie şi îngrijirea locuinţei Misavan a obţinut anul trecut afaceri de aproape 80 de milioane de lei, după o creştere de 23% a businessului, conform calcu­lelor ZF pe baza datelor ofe­rite de companie. Pentru acest an reprezentanţii firmei vor­besc de un nou avans, mai tem­perat însă, de 14%, până la 90 de milioane de lei.

Primele luni de pandemie au fost o perioadă propice pentru companiile care produc bunuri de îngrijire personală şi a locuinţei în contextul în care pandemia de Covid-19 a dus la o creştere accelerată a cererii din partea consumatorilor. Avansul a fost şi de 200-300% în primele săptămâni ale stării de ur­genţă, pentru ca apoi vânzările să revină la un nivel normal, conform jucătorilor din piaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO