Companii

Compania de curierat Sameday, controlată de eMag, se extinde în Ungaria cu servicii door-to-door şi easybox

Compania ţinteşte 1.000 de unităţi până în prima parte a anului 2022

Compania ţinteşte 1.000 de unităţi până în prima parte a anului 2022

Autor: Cristina Bellu

25.05.2021, 00:05 238

Compania de curierat Sameday, controlată de eMag, anunţă extinderea pe piaţa din Ungaria, furnizorul de servicii de curierat fiind deja prezent cu opţiuni de livrare în Budapesta şi zona metropolitană, urmând ca în următoarele două luni să-şi extindă acoperirea la nivel naţional, în toate localităţile.

„Anul 2020 a fost pentru noi anul în care ne-am testat cu succes capabilităţile de scalare a mo­delului nostru operaţional, dar şi a tehno­logiei dezvoltate de-a lungul timpului. Chiar dacă am ajuns la o dimensiune mare a organi­­zaţiei, ne păstrăm o cultură antrepre­norială, bazată pe cultivarea iniţiativei şi încre­derii. Extinderea serviciilor Sameday în Ungaria este un pas natural în evoluţia com­paniei noastre şi, cu suportul solid al tehno­lo­giei, ne propunem ca şi în România să dez­voltăm o infrastructură scalabilă de servicii de curierat cu livrare predictabilă, eficientă opera­ţio­nal şi cu focus pe satisfacţia clientului“, spu­ne Lucian Baltaru, CEO şi fondator al Sameday.

În Ungaria, Sameday oferă servicii de tipul door-to-door şi prin easybox, care beneficiază în prezent de o reţea funcţională de peste 200 de unităţi, numărul acestora urmând ritmul de creştere din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO