Companii

Cofetăriile Ana Pan, plus 20% la nouă luni. „Vânzările continuă să crească“

Cofetăriile Ana Pan, plus 20% la nouă luni....

Autor: Mirabela Tiron

17.10.2017, 00:07 601

Lanţul de cofetării ANA Pan, dezvoltat de familia Copos, a finalizat primele nouă luni din acest an cu afaceri mai mari cu aproape 20% faţă de perioada similară a anului trecut, menţinând ritmul de creştere cu două cifre înregistrat în prima jumătate a anului.

„Vânzările au continuat să crească, prăjiturile tra­diţionale sunt cele mai solicitate. Partea de cofetărie aduce peste 50% din vânzări. A început să crească şi seg­mentul de fresh food, a ajuns la o contribuţie de 5%“, a declarat pentru ZF Cătălin Metehău, directorul general al companiei.

Lanţul a finalizat amenajarea magazinului ce urmează să se deschidă în centrul Militari Shopping Center în urma unei investiţii de 100.000 de euro.

Anul trecut, ANA Pan a ajuns la o cifră de afaceri de 21,8 milioane de lei şi un profit net de 2 milioane de lei, faţă de 17,4 milioane de lei (4 mil. euro) şi la un profit net de 43.000 de lei, arată site-ul mfinante.ro. Lanţul avea 202 angajaţi anul trecut, arată aceeaşi sursă.

Afacerea ANA Pan s-a redresat după ce conducerea companiei a fost preluată în 2013 de Alexandra Copos de Prada (fiica Cristinei Copos şi a lui George Copos).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO