Companii

Circulaţie închisă pe patru drumuri naţionale, pe alte 17 sunt restricţii pentru traficul greu

Autor: Social@Mediafax

16.02.2012, 09:53 102

Circulaţia este închisă pe patru drumuri naţionale din vestul ţării, în judeţele avertizate cu cod galben, iar pe 17 tronsoane de drum este restricţionat traficul greu, a anunţat, joi dimineaţă, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

Potrivit reprezentanţilor CNADNR, în sudul şi sud-estul ţării nu sunt drumuri naţionale închise.

În vestul ţării, unde până joi seară este cod galben de ninsori şi viscol, s-au închis trei drumuri naţionale, respectiv DN 19D Săcuieni - frontiera cu Ungaria, DN 1H Aleşd - Nusfalău şi DN 1P Uileacu de Cris - Spinus. Echipele de intervenţie estimează că traficul pe cele trei drumuri naţionale va fi redeschis în aproximativ şase ore.

De asemenea, la ora 8.30 a fost închisă circulaţia pe DN 67 D Baia de Aramă - Herculane, din cauza producerii unor avalanşe.

Traficul greu este restricţionat pe 17 drumuri naţionale.

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ninsori şi viscol valabilă până joi, la ora 18.00, în judeţe Caraş-Severin, Timiş, Arad, Hunedoara, Alba, Cluj, Bihor, Sălaj, Satu Mare, Maramureş şi Bistriţa-Năsăud.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO