Companii

Centrul Medical Transilvania speră la afaceri de 1,5 mil. euro în primul an de funcţionare

Centrul Medical Transilvania speră la afaceri de 1,5 mil. euro în primul an de funcţionare

Foto Shutterstock

Autor: Laurentiu Cotu

27.09.2011, 00:00 312

Compania Centrul Medical Transilvania, controlată de acţionari danezi, şi-a bugetat pentru primul an de funcţionare a clinicii de la Cluj o cifră de afaceri de 1,5 mil. euro. Compania a inaugurat în luna mai a acestui an o unitate medicală în Cluj-Napoca, investiţie de 3 mil. euro.

Odată cu deschiderea Centrului Medical Transilvania au fost create 40 de noi locuri de muncă. Consultaţiile se realizează pe bază de programare, pacienţii având asupra lor biletul de trimitere, actul de identitate şi istoricul medical.

Reprezentanţii Centrului Medical Transilvania spun că investiţiile vor continua în cadrul clinicii de la Cluj prin realizarea unei săli de operaţii.Compania Centrul Medical Transilvania a fost înfiinţată anul trecut la Cluj-Napoca şi este controlată de medicul danez Khaled Arif şi de soţia acestuia.

Centrul Medical Transilvania are o suprafaţă de peste 900 mp. Arif a mai realizat în urmă cu cinci ani, în parteneriat, o investiţie de 3,5 mil. euro într-o clinică medicală, tot la Cluj-Napoca, afacere din care s-a retras între timp. Potrivit informaţiilor existente, piaţa serviciilor medicale private era estimată în 2010 la 420 mil. euro, în creştere cu 13% comparativ cu 2009.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO