Companii

Cel mai mare benzinar particular, 317 mil. lei în S1: Suntem în 16 pieţe externe

Cel mai mare benzinar particular, 317 mil. lei în S1:...

Autor: Roxana Petrescu

06.10.2016, 00:07 1846

Potrivit informaţiilor oficiale, Smart Diesel, companie din Arad care are ca obiect de activitate comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate, a terminat primele şase luni ale anului cu un business de 317 milioane de lei, în creştere cu 33,7% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Compania spune că evoluţia se datorează şi extinderii în afara graniţelor.

„Rezultatele pozitive din prima parte a anului 2016 se da­torează unui cumul de factori dintre care menţionăm: o pia­ţă în creştere, capacitatea de livrare a companiei şi reţea­ua de puncte de alimentare la nivel internaţional, care au cres­cut substanţial comparativ cu aceeaşi perioadă a anului tre­cut, şi nu în ultimul rând extinderea pachetului de servicii, cu precădere servicii de taxe de drum şi alte servicii spe­ci­fice“, au precizat reprezentanţii companiei. Cel mai mare ac­ţio­nar al Smart Diesel este o altă companie, Trans­port Ser­vice Group, dar şi mai multe persoane fizice, Daniel Imbre, Ovidiu Ioan Andrieş, Petru Fărcaş, unele dintre ele re­gă­sindu-se şi în acţionariatul Transport Service Group. În linii mari, businessul Smart Diesel este croit pentru clienţii co­merciali, compania având o reţea de benzinării pe plan local şi parteneriate pe plan extern în pieţe precum Austria, Slo­venia, Belgia, Spania sau Cehia. Compania a avut o creştere exponenţială dacă se ia în considerare faptul că în 2010 businessul Smart Diesel era de numai 9,7 milioane de lei.

„În momentul de faţă oferim clienţilor noştri produse şi servicii în România şi în alte 16 ţări din Europa“, au spus reprezemtanţii firmei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO