Companii

Ce puteţi citi în noul număr din Business MAGAZIN: Cum se transformă un business românesc în corporaţie?

Ce puteţi citi în noul număr din Business MAGAZIN: Cum...
25.11.2020, 00:05 88

► Trei fabrici locale de medicamente şi vaccinuri veterinare, o fabrică de nutreţuri şi furaje, o reţea de distribuţie, peste 10 depozite răspândite în toată ţara, peste 160 de farmacii şi o cifră de afaceri care se îndreaptă spre 45 de milioane de euro anul acesta sunt doar câteva dintre reperele care descriu businessul grupului Farmavet. Cu o istorie românească întinsă pe decenii, acesta a trecut în toamna anului trecut într-o nouă etapă, odată cu achiziţia de către Fondul de Investiţii China CEE II. Ce urmează după tranzacţie pentru businessul cu o istorie de peste 65 de ani?

► Supranumit de unii, pe bună dreptate, un „guru” al investiţiilor în IT din România, după o serie de proiecte de succes dezvoltate în plan local, Andrei Pitiş are planuri ambiţioase şi pentru viitor, visând, după cum declara într-un interviu mai vechi, să ajute încă 100 de antreprenori să ajungă milionari din start-up-uri. Dacă unele dintre „secretele” care l-au ajutat în activitatea de business, şi pe care vrea să le împărtăşească şi altora, au fost învăţate din experienţă, pe altele le-a deprins din cărţile citite. Ce lecturi i-au servit drept sursă de inspiraţie?

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO