Companii

Ce oferte last-minute găsiţi la vacanţe: 399 de euro în Dubai şi 734 de euro în Republica Dominicană

Ce oferte last-minute găsiţi la vacanţe: 399 de euro în Dubai şi 734 de euro în Republica Dominicană

Foto: Octav Ganea

Autor: Mirabela Tiron

31.01.2012, 12:58 365

Dacă plănuiţi să plecaţi într-o vacanţă de o săptămână în Dubai sau Republica Dominicană în februarie găsiţi mai multe oferte last minute pe site-urile agenţiilor de turism.

Doar 399 de euro costă o vacanţă cumpărată astăzi pentru Dubai, cu condiţia să plecaţi chiar pe 1 februarie în sejurul de şapte nopţi, potrivit infoturism.ro.

Aceasta este oferta agenţiei de turism Estella Travel. Tariful include transport cu avion charter Air Bucharest, Bucureşti-Dubai-Bucureşti, transfer, şapte nopţi de cazare şi asistenţă turistică în limba română.

O ofertă last minute este şi pentru destinaţia Republica Dominicană. Plecarea în sejurul de şapte nopţi se face pe 20 februarie. Preţul pachetului este de 734 de euro şi include biletul dus-întors cu avionul, cazarea cu mic dejun şi asigurarea medicală.

Dacă vreţi să mergeţi în Budapesta pentru trei zile atunci plătiţi pentru o ofertă last minute 169 de euro, plecarea fiind pe 23 februarie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO