Companii

Casa Rusu a ajuns la cinci francize de mobilă, după două unităţi deschise la Bistriţa şi Suceava

 Casa Rusu a ajuns la cinci magazine de mobilă, după doua francize deschise la Bistriţa şi Suceava

Autor: Emil Popescu - Mediafax

15.03.2012, 10:12 1856

Producătorul de mobilă Rus Savitar a anunţat, joi, deschiderea a două magazine Casa Rusu în regim de franciză, la Bistriţa şi Suceava, reţeaua unităţilor francizate ajungând astfel la cinci magazine.

"Magazinele sub franciză Casa Rusu, cinci la nivel naţional, vor comercializa aceeaşi gamă de produse ca magazinele tradiţionale Casa Rusu şi vor fi susţinute de Rus Savitar pentru a derula campanii de marketing şi pentru a-şi consolida poziţia la nivel local", se arată într-un comunicat al companiei.

Producătorul de mobilă a deschis primele unităţi în regim de franciză în octombrie 2011, la Târgu Jiu, Slatina şi Râmnicu Vâlcea.

"Vom continua să ne dezvoltăm, atât în zona de producţie cât şi în cea de retail, iar în curând vom deschide cel de-al treilea magazin Casa Rusu din Bucureşti, în Colentina", a declarat Cristian Rusu, director general al Casa Rusu.

Rus Savitar derulează o investiţie de circa cinci milioane de euro în dezvoltarea capacităţii de producţie a mobilierului tapiţat, în urma căreia vor fi create în jur de 400 de locuri de muncă, iar producţia va fi de 10.000 de unităţi de mobilier tapiţat pe lună.

Casa Rusu este divizia de retail a Rus Savitar, companie controlată de familia Rusu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO