Companii

Casa de expediţii IB Cargo, unul dintre cei mai dinamici jucători din transportul de mărfuri, a finalizat anul trecut cu afaceri de 405,5 mil. lei, plus 35%. Compania efectuează transporturi (aerian, maritim, rutier) pentru aproape 6.000 de clienţi

Casa de expediţii IB Cargo, unul dintre cei  mai...

Autor: Mirabela Tiron

27.10.2023, 00:05 55

Casa de expediţii IB Cargo, care livrează marfă pentru clienţi din auto, FMCG, farma, agricultură şi alte sec­toare, a finalizat anul trecut cu o cifră de afaceri de 405,5 milioane de lei, în creştere faţă de nivelul de 299,5 mi­lioane de lei anul anterior, arată datele publice de pe mfinante.ro. Avansul înregistrat anul trecut în afaceri, plus 35%, poziţionează compania în topul celor mai mari 20 de transportatori de mărfuri, potrivit anuarului Cele mai Dinamice Companii, realizat de ZF.

„Pentru 2023 am bugetat afaceri de 78 milioane de euro, scădere cu 8%“, au transmis oficialii companiei pentru ZF. Încă de anul trecut, Cătălin Putineanu, managing director al IB Cargo, declara pentru ZF că estimează că va urma o scădere a volumelor şi a tarifelor din Q4 2022, generate de creşterile tarifelor la combustibil, ale asigurărilor şi ale altor costuri fixe.

Bazele companiei de expediţii IB Cargo, unul din cei mai mari jucători, au fost puse în 2008 de Cătălin Putineanu alături de doi parteneri din Germa­nia şi Olanda, an când economia românească era în creştere puternică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO