Companii

Casa de avocatură Filip & Company i-a asistat pe Octavian Radu şi Inform Lykos înfiinţarea unei societăţi de tip holding pe piaţa serviciilor poştale şi de curierat

Casa de avocatură Filip & Company  i-a asistat pe...

Autor: Roxana Rosu

30.03.2023, 09:59 215

Casa de avocatură Filip & Company a asistat pe de o parte, Inform Lykos, parte a AUSTRIACARD Holdings, furnizor de soluţii digitale de securitate şi de servicii de outsourcing pentru gestionarea proceselor de business, şi, pe de altă parte, pe omul de afaceri Octavian Radu, în asocierea prin înfiinţarea unei societăţi de tip holding care a preluat activitatea de servicii poştale şi de curierat operată de către grupul de societăţi Pink Post şi activitatea de agregare a volumelor serviciilor poştale operată de grupul Inform Lykos.

Formarea echipelor de proiect şi desfăşurarea asistenţei s-au făcut cu respectarea celor mai stricte bariere etice şi cu aplicarea protecţiilor tehnice de separare a informaţiei, pentru păstrarea secretului profesional şi a confidenţialităţii, potrivit politicii de tip chinese wall a Filip & Company.

„De foarte mulţi ani prefer să lucrez cu echipa Filip & Company care reuşeste să găsească un echilibru între nevoia mea de a face business şi nevoia avocaţilor de a mă proteja de tot felul de riscuri. Şi, oricât de încărcaţi ar fi, îmi dau sentimentul că au tot timpul din lume pentru mine”, a declarat antreprenorul Octavian Radu.

Echipa Filip & Company care l-a asistat pe omul de afaceri Octavian Radu le-a inclus pe Monica Stătescu (partener), Andreea Bănică (senior associate) şi Anca Bădescu (associate), iar Olga Niţă (partener), Roxana Diaconu (senior associate) şi Andrei Konya (associate) au reprezentat grupul Inform Lykos. Aspectele de drept al concurenţei şi control al investiţiilor străine directe au fost coordonate de către Cătălin Suliman (partener) şi Dragoş Iordache (senior associate).

„Apreciem că am putut fi alături atât de Inform Lykos cât şi de omul de afaceri Octavian Radu la formarea acestui nou parteneriat şi suntem convinşi că această tranzacţie va reprezenta unul din elementele cheie ale succesului viitor pentru ambele businessuri astfel integrate. Faptul că cei doi clienţi au fost confortabili cu implicarea noastră de ambele părţi ale mesei de negociere (aplicând principiile de separare de tip „Chinese wall”) este un indicator al încrederii dobândite de-a lungul colaborării excelente şi de lungă durată cu fiecare dintre aceştia”, a declarat Monica Stătescu, partener Filip & Company.

Avocaţii Filip & Company au avut roluri importante în multe dintre tranzacţiile semnificative de fuziuni & achiziţii din România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO