Companii

Casa de avocatură Clifford Chance Badea a asistat băncile în finanţarea sindicalizată acordată companiilor locale din grupul KMG International, în valoare de până la 600 milioane dolari

Casa de avocatură Clifford Chance Badea a asistat...

Autor: Roxana Rosu

21.04.2023, 09:48 278

Casa de avocatură Clifford Chance Badea a asistat sindicatul bancar coordonat de BCR în legătură cu o nouă facilitate de credit sindicalizat în valoare totală de 531,8 milioane de dolari, cu posibilitatea de majorare până la 600 milioane de dolari, acordată companiilor din Grupul KMG International, respectiv Rompetrol Rafinare (operatorul rafinăriilor Petromidia Năvodari şi Vega Ploieşti), Rompetrol Downstream (divizia de retail – benzinării Rompetrol, depozite de carburanţi) şi KMG Rompetrol (divizia de management a Grupului în România).

Sindicatul bancar a fost format din BCR., care a acţionat în calitate de Coordonator, Aranjor Principal Mandatat, Bookrunner, Agent de Documentaţie, Garanţii şi Creditor, alături de ING Bank N.V. prin ING Bank N.V. Amsterdam – Sucursala Bucureşti, Raiffeisen Bank şi UniCredit Bank în calitate de Aranjori Principali Mandataţi şi creditori, Alpha Bank România, în calitate de aranjor şi creditor, precum şi Garanti Bank şi OTP Bank România, în calitate de creditori.

Andreea Şişman, counsel Clifford Chance Badea, a coordonat o echipă multi-jurisdicţională formată din avocaţi din birourile Clifford Chance din Amsterdam, Munchen şi Bucureşti, care au acordat asistenţă pe tot parcursul proiectului cu privire la aspecte complexe de drept englez, olandez şi român, precum structurarea finanţării, redactarea, revizuirea, negocierea şi asistenţa la semnarea documentelor de finanţare. Din echipa principală de la Bucureşti au mai făcut parte Mădălina Mailat, senior associate şi Nicolae Grasu, avocat.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO