Companii

Casa de avocatură Clifford Chance Badea îşi extinde practica de Litigii & Dispute Resolution coordonată de Simona Neagu, prin recrutarea avocaţilor Vicu Buzac şi Laura Costea în poziţiile de senior associate şi associate

Casa de avocatură Clifford Chance Badea îşi extinde...

Autor: Cristina Bellu

08.02.2023, 11:10 691

Clifford Chance Badea, biroul local al firmei globale de avocatură Clifford Chance, i-a recrutat pe Vicu Buzac în rolul de senior associate şi pe Laura Costea în poziţia de associate în cadrul practicii de Litigii & Dispute Resolution coordonată de Simona Neagu.

„Practica noastră de litigii este una dintre cele mai dinamice practici ale biroului de la Bucureşti. Acest lucru se datorează în primul rând proiectelor multi-jurisdicţionale în care sunt implicaţi avocaţii de litigii – investigaţii şi arbitraje internaţionale”, explică Daniel Badea, managing partner Clifford Chance Badea.

Vicu Buzac, senior associate, are o experienţă profesională de peste 11 ani în litigii, arbitraje, proprietate intelectuală şi data protection.

Absolvent şi masterand al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, Vicu Buzac deţine un LL.M. acordat de Queen Mary University of London în International and Comparative Dispute Resolution.

Laura Costea, associate, a acumulat experienţă în litigii, arbitraje, proprietate intelectuală şi domeniul jocurilor de noroc. Laura a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi Colegiul Juridic Franco-Român de Studii Europene.

Practica de Litigii din cadrul Clifford Chance Badea are un nucleu de opt avocaţi seniori cu experienţă multi-jurisdictională, şi este pe deplin integrată în practica globală de litigii şi arbitraje Clifford Chance, lucrând pe proiecte globale complexe de investigaţii, white collar şi managementul crizelor, arbitraje comerciale şi de investiţii, litigii comerciale, restructurare, precum şi investigaţii şi litigii de dreptul concurenţei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO