Companii

Carrefour anunţă deschiderea a două noi hipermarketuri în Bucureşti şi în Botoşani

Autor: Adrian Voicu

27.01.2011, 11:56 141

Carrefour va deschide în septembrie un nouhipermarket în Bucureşti, acesta urmând să se afle în incintamall-ului Colosseum, ce va fi construit în zona denord a Bucureştiului. Acesta este cel de-al optulea hipermarket dinBucureşti şi al 24-lea din ţară.

În octombrie, Carrefour va deschide de asemeneaun hipermarket la Botoşani.

" Cel de-al 8-lea hipermarket Carrefour din Bucuresti, cu osuprafata de vanzare de aproximativ 8.000 m2 si care va fi deschisin parcul de retail Colosseum, va raspunde nevoilor bucurestenilordin nordul capitalei si se va prezenta clientilor intr-un spatiumodern si respectand in totalitate aceeasi strategie de a ofericele mai mici preturi zilnic, pentru toate produsele. Noul magazinreprezinta pentru grupul Carrefour in Romania, dovada continuariiexpansiunii pe marele format, dar aceasta noua deschidere inseamnade asemenea dezvoltarea acestei zone si noi locuri de munca createin oras. Tot in 2011 ne extindem si in tara, cu un al doileahipermarket in acest an, la Botosani, deschidere, prevazuta pentruluna octombrie", a declarat într-un comunicat PatriceLespagnol, Director Executiv CarrefourRomania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO