Companii

Camelia Şucu despre Christine Lagarde, directorul general al FMI: Este o femeie foarte bine informată, care crede în informaţiile pe care le preia singură

Camelia Şucu despre Christine Lagarde, directorul...

Autor: Ioana David

18.07.2013, 15:57 658

Camelia Şucu, proprietara afacerii cu mobilă de lux Class Living, care a participat la întâlnirea neoficială cu directorul general al FMI, Christine Lagarde, spune că discuţiile s-au orientat către teme de leadership feminin şi pe atenţia pe care mediul de afaceri ar trebui să o acorde problemelor de educaţie şi sănătate.

“Este o femeie extraordinară, foarte deşteaptă, foarte bine informată, care crede foarte mult în informaţiile pe care pe care le preia singură şi în intuiţia ei”, a spus Camelia Şucu.

În afară de potenţialul pe care România îl are din punctul de vedere al investiţiilor, discuţiile au atins subiecte de corporate social responsibility.

“Nu ne-am întâlnit cu şefa FMI ci cu o reprezentantă a mediului feminin”, a completat Camelia Şucu.

Pe parcursul vizitei în România, directorul general al FMI a avut întâlniri neoficiale cu oamenii de afaceri din România, însă lista cu cei prezenţi şi temele de discuţie nu au fost făcute publice. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO