Camelia Şucu despre Christine Lagarde, directorul general al FMI: Este o femeie foarte bine informată, care crede în informaţiile pe care le preia singură

Autor: Ioana David 18.07.2013

Camelia Şucu, proprietara afacerii cu mobilă de lux Class Living, care a participat la întâlnirea neoficială cu directorul general al FMI, Christine Lagarde, spune că discuţiile s-au orientat către teme de leadership feminin şi pe atenţia pe care mediul de afaceri ar trebui să o acorde problemelor de educaţie şi sănătate.

“Este o femeie extraordinară, foarte deşteaptă, foarte bine informată, care crede foarte mult în informaţiile pe care pe care le preia singură şi în intuiţia ei”, a spus Camelia Şucu.

În afară de potenţialul pe care România îl are din punctul de vedere al investiţiilor, discuţiile au atins subiecte de corporate social responsibility.

“Nu ne-am întâlnit cu şefa FMI ci cu o reprezentantă a mediului feminin”, a completat Camelia Şucu.

Pe parcursul vizitei în România, directorul general al FMI a avut întâlniri neoficiale cu oamenii de afaceri din România, însă lista cu cei prezenţi şi temele de discuţie nu au fost făcute publice.