Companii

C&A merge în Family Center Râmnicu Vâlcea

Autor: Cristina Rosca

14.12.2011, 11:31 393

Retailerul de îmbrăcăminte C&A, unul dintre cei mai mari jucători din Europa, va deschide în primăvara anului viitor, un magazin în centrul comercial Family Center din Râmnicu Vâlcea.

Unitatea va avea 800 de metri pătraţi şi şi va fi amplasată pe un singur nivel. C&A mai deţine magazine în centrele Family Center din ţară, la Botoşani. Magazinul acesta a fost deschis în 2011. Tot în acelaşi an au mai fost deschise unităţi în Bucureşti (Iris Titan), Constanţa (Maritimo), Craiova (Electoputere), Focşani (Promenada Mall), Sibiu (Promenada Mall), Suceava (Iulius Mall), Piteşti (Euromall), Ploieşti (Kaufland) şi Timişoara (Iulius Mall).

Retailerul olandez, care în primii doi ani de prezenţă pe piaţă a deschis trei, respectiv patru magazine pe an, îşi accelerează astfel ritmul de extindere şi ascute lupta pe segmentul de modă, în acelaşi ani în care suedezii de la H&M au intrat pe piaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO