Bunuri de larg consum

Roberto Cavalli a deschis primul magazin în Bucureşti. Galerie FOTO

Roberto Cavalli a deschis primul magazin în Bucureşti....

Autor: Ioana Mitu

12.12.2012, 18:14 2983

Roberto Cavalli a deschis ieri în Bucureşti, printr-o investiţie de 600.000 de euro,  primul magazin monobrand, în galeria The Grand Avenue, de la parterul Hotelului Marriott. Spaţiul deţinut de Cavalli are o suprafaţă de 150 mp şI a fost amenajat la fel ca celelalte magazine Cavalli din marile capitale ale lumii.

Pentru design au fost folosite materiale exclusiviste, dintre care unele special realizate pentru brand, în Italia. În magazin sunt expuse peste 130 de itemuri diferite din colecţiile toamnă- iarnă 2012/2013 şi Cruise 2013, printre care şI accesorii precum genţi, pantofi, curele, parfumuri şi ochelari de soare .

Despre alegerea de a deschide un magazin în Bucureşti , designerul Roberto Cavalli a spus  că oraşul reprezintă una dintre cele mai noi pieţe pentru lux şI modă şI crede că stilul femeilor de aici se potriveşte perfect cu stilul Cavalli. Preţul pentru o rochie Roberto Cavalli începe de la 2.000 lei şI poate ajunge până la  55.000 lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO