Companii

Braşovul atrage tot mai multe lanţuri hoteliere internaţionale. Piaţa hotelieră braşoveană se află în plină efervescenţă a proiectelor anunţate

Braşovul atrage tot mai multe lanţuri hoteliere...

Autor: Miruna Diaconu

19.02.2024, 00:07 1310

Braşovul devine un magnet pentru marile lanţuri hoteliere internaţionale, care au anunţat proiecte ce urmează a fi deschise în anii următori, unele dintre ele fiind chiar premiere pentru piaţa locală.

Oraşul de la poalele Tâmpei cunoaşte o efervescenţă în piaţa hot­e­lieră, multe proiecte au fost recent finalizate, ori sunt în plină desfăşu­rare şi urmează a fi gata în următorii ani. Aro Palace, compania care admi­nistrează două hoteluri în Braşov, face primul pas către încheierea unui parteneriat cu grupul internaţional Hyatt, care nu are încă prezenţă pe piaţa locală. Compania a semnat scrisoarea de intenţie pentru a intra într-un acord de franciză cu Hyatt Hotel Corporation. Dacă partene­riatul se va concretiza, Hyatt va intra în premieră pe piaţa locală.

Accor, Hilton, Marriott şi Kempinski sunt alte grupuri interna­ţionale care au semnat parteneriate cu antreprenorii locali pentru hoteluri în Braşov şi Poiana Braşov.

 Deschiderea hotelurilor AC Marriott, Swissotel şi Kempinski în Braşov reprezintă premiere pentru piaţa hotelieră românească. Înainte de anunţarea acestor proiecte, Bucureştiul reprezenta poarta de intrare a marilor lanţuri hoteliere pe piaţa locală.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO