Companii

Boaje, McDonald’s România: In aprilie au fost peste patru milioane de vizitatori in restaurantele noastre

Daniel Boaje, General Manager, McDonald’s România

Daniel Boaje, General Manager, McDonald’s România

Autor: Roxana Rosu

27.05.2015, 12:47 160
McDonald’s aniverseaza 20 de ani in Romania, ani in care s-au schimbat foarte multe lucruri. Piata s-a schimbat spectaculos. Consecventa inseamna sa respecti planurile, dar sa te adaptezi rapid la consumator. In ultimii ani, compania a investit peste 700 de milioane de lei. In aprile au fost peste patru milioane de vizitatori in restaurantele noastre, a Daniel Boaje, General Manager, McDonald’s România, în cadrul  evenimentului Cei mai mari jucatori din economie 2015, organizat de Ziarul Financiar.
 
Orice impact in puterea de cumparare se regaseste in rezultatele noastre. Cat reusesti sa te dezvolti prin inovatie, sa urmaresti trendurile si sa te conectezi la obiceiurile de consum ale europenilor, romanii fiind europeni prin excelenta. Romanii sunt consumatori exemplari, au nevoie de confirmare ca ce li se promite vor primi. Exista obiceiuri de consum pe care le respectam, legate de breakfast, cafenele, samd.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO