Companii

Blumenfield, furnizor de servicii integrate de mediu: Protecţia mediului joacă un rol esenţial pentru orice afacere, de la reputaţie până la costuri

Gabriela Stanciu

Gabriela Stanciu

Autor: Roxana Petrescu

24.05.2023, 16:40 115

Blumenfield, companie antreprenorială specializată pe zona de consultanţă şi analize de mediu, cu laborator propriu de cercetare şi testare, a ajuns anul trecut la un business de 2,8 mi­lioane de lei, mizând anul acesta pe o creştere de 5% a cifrei de afaceri.

Dar în ciuda popu­larităţii de care se bucură în acest moment subiectul sustenabilităţii în business, reprezentanţii Blumenfield spun că sunt multe provocări,  principalele fiind lipsa unui sistem generalizat de management al deşeurilor sau absenţa informaţiilor corecte legate de măsurile şi posibilităţile pe care opera­torii le au privind dezvoltarea durabilă şi gestionarea deşeurilor.

„În mediul rural nu există infrastructură pentru colectare, selec­tare şi reciclare, iar în zonele urbane infra­structura este problematică“, mai spun repre­zentanţii Blumenfield. Com­pania este implicată în elaborarea documentaţiei tehnice şi a studiilor de mediu pentru obţinerea acordurilor de mediu, a avizelor şi autorizaţiilor şi a actelor de reglementare în domeniul gospo­dă­ririi apelor sau în elaborarea şi im­plementarea planurilor de mana­ge­ment şi reducerea cantităţilor de deşeuri generate de proiecte şi acti­vităţi, precum şi în livrarea de soluţii de optimizare a costurilor de gestionare a deşeurilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO