Companii

Blue Air, oficial cu noi acţionari. „S-a finalizat tranzacţia, s-a făcut transferul de activitate“

Blue Air, oficial cu noi acţionari. „S-a finalizat...

Autor: Mirabela Tiron

24.10.2013, 00:07 731
Tranzacţia prin care Blue Air a trecut de la Nelu Iordache, fondatorul companiei, aflat în arest, în proprietatea a patru noi acţionari români s-a finalizat. Noii acţionari vor să cumpere două avioane şi să ajungă la o flotă de opt.
 
Noul proprietar al brandului creat în 2004 de către Nelu Iordache este compania Blue Air - Air­line Management Solutions, înfiin­ţa­tă în aprilie anul acesta.
 
Compa­nia este controlată de fostul pilot al Blue Air Teodor Cristian Rada (33%), de Marius Mihail Puiu (33%), de Tudor-Zamfir Constan­tinescu, şi el fost pilot al companiei aeriene (17%), şi de Luciana Păunescu (17%). Luciana Păunescu deţine Blue Air Travel şi a fost direc­tor executiv la compania Maxitours Belgia.
 
„Tranzacţia de preluare a activităţii comerciale a Blue Air a fost încheiată“, a spus Adrian Ionaşcu, directorul general adjunct al companiei cu afaceri de 130 de milioane de euro în 2011. Compania nu are bilanţul depus pe site-ul mfinante.ro pe anul 2012.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO