Companii

Blue Air introduce zboruri zilnice Bucureşti - Londra Heathrow, din 1 decembrie

Blue Air introduce zboruri zilnice Bucureşti - Londra...

Autor: Cosmin Pirv

24.11.2020, 13:38 103

„Pentru a satisface cererea în creştere pentru ruta Bucureşti Otopeni - Londra Heathrow, Blue Air adaugă doua zboruri pe săptămână, operând 7 servicii săptămânale în perioada sărbătorilor de iarnă şi până la sfârşitul lunii martie 2021. Preţurile biletelor încep de la 29,99 euro /segment, taxe incluse”, a anunţat compania.

Astfel, începând cu 1 decembrie 2020, Blue Air va opera zboruri zilnice pe ruta Bucureşti Otopeni - Londra Heathrow.

Compania planificase iniţial să opereze 5 zboruri săptămânale, dar pentru a răspunde interesului ridicat al pasagerilor, a decis suplimentarea frecvenţei, adăugând zboruri noi în zilele de miercuri şi sâmbătă pe toată durata programului de iarnă 20/21.

„Blue Air se angajează să devină prima alegere de transport aerian pe ruta Bucureşti - Londra, iar serviciul nostru zilnic către Londra Heathrow este o etapă majoră în atingerea acestui obiectiv prioritar. Clienţii noştri sunt pe deplin familiarizati cu brandul Blue Air şi au demonstrat un interes deosebit faţă de noul nostru serviciu din Londra Heathrow”, a declarat Krassimir Tanev, CCO Blue Air.

„Ne aşteptăm ca, datorită introducerii zborurilor zilnice, aceasta ruta să recupereze aproape 100% din cererea din anul precedent”, a adăugat Tanev.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO