Companii

Blue Air anulează mai multe zboruri către Italia şi Cipru din cauza restricţiilor impuse de autoritaţile din cele două ţări

Blue Air anulează mai multe zboruri către Italia şi...

Autor: Cristina Bellu

28.07.2020, 10:20 220

Blue Air, cea mai mare companie aeriană cu capital privat românesc, a anunţat că este nevoită să anuleze un număr semnificativ de zboruri către Italia şi Cipru ca urmare a restricţiilor impuse de autoritaţile din cele două ţări.

“Ca urmare a deciziei autorităţilor italiene şi cipriote de a introduce măsura autoizolarii obligatorii de 14 zile şi a supravegherii medicale pentru toate persoanele care sosesc din România sau care s-au aflat în tranzit prin ţara noastră în ultimele două săptămâni, Blue Air este nevoită să anuleze un număr semnificativ de zboruri între România şi Italia şi între România şi Cipru”, transmit reprezentanţii companiei.

În acest moment, sunt afectate un număr de 64 zboruri planificate în perioada 3 – 31 august 2020, urmând ca lista să fie actualizată permanent în funcţie de durata restricţiilor impuse de autorităţile italiene.

Rutele afectate de aceste anulări sunt Bucureşti Otopeni – Milano Malpensa, Florenţa, Napoli; Bacău – Bergamo, Torino, Roma Fiumicino; Iaşi – Torino; Bucureşti Otopeni – Larnaca.

“Pasagerii Blue Air afectaţi de aceste anulări vor primi toate detaliile referitoare la opţiunile pe care le au la dispoziţie pe e-mailul furnizat în momentul rezervarii biletului”, precizează reprezentanţii companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO