Companii

Blue Air a extins limita de greutate a bagajului de mână acceptat gratuit în cabină

Blue Air a extins limita de greutate a bagajului de mână acceptat gratuit în cabină

Foto: Octav Ganea

08.10.2012, 13:34 2434

Compania aeriană Blue Air, controlată de Nelu Iordache, a mărit limita de greutate a bagajului de mână de la şapte kilograme la zece kilograme, acesta fiind bagajul ce poate fi transportat gratuit de pasageri.

"Astfel, toţi cei care vor călători cu Blue Air începand cu 28 octombrie 2012, indiferent de când şi-au achiziţionat biletele, vor avea o piesă de bagaj gratuită de 10 kg, care trebuie să se încadreze în dimensiunile standard de 55 x 40 x 20 cm şi care trebuie să intre cu uşurinţă în sizerul de bagaje de mână de la ghiseele de check-in/îmbarcare din aeroport. "În continuare, copiii până în 2 ani (infant) nu pot avea bagaj de mână, dar au dreptul la un bagaj de cală gratuit de până la 32 kg. În cazul în care pasagerii au aparatură Electronică (aparat foto, laptop, ipad) sau poşete/borsete este necesar ca acestea să fie introduse în bagajul de mână". Săptămâna trecută, Wizz Air a anunţat că pentru bagajul de mână care nu intră sub scaunul din faţă se va percepe o taxă de 10 euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO