Companii

Bayer Pharmaceuticals a numit-o pe Cătălina Urse în funcţia de country manager în România şi Moldova

Bayer Pharmaceuticals a numit-o pe Cătălina Urse în...

Autor: Georgiana Mihalache

12.10.2022, 10:44 280

Germanii de la Bayer au un nou country manager pentru divizia de produse farmaceutice în România după numirea Cătălinei Urse pentru a conduce operaţiunile companiei pe piaţa locală, dar şi în Republica Moldova.

Cătălina Urse lucrează în cadrul Bayer din ianuarie 2020, ocupându-se de marketingul diviziei Bayer Pharma. Ea s-a ocupat inclusiv de lansările de noi produse în cardiologie şi oftalmologie în perioada pandemiei. Cătălina Urse este licenţiată în Farmacie şi are 20 de ani experienţă în industria farma locală, de la distribuţie, la lanţuri de farmacii. Ea îl înlocuieşte pe Jorge Levinson, care va prelua o nouă funcţie în cadrul aceleiaşi companii.

„În aceşti ani de incertitudine şi volatilitate, provocatori pentru noi toţi, urmăm viziunea Bayer „Sănătate pentru toţi, nimeni fără hrană” şi privim către viitor cu încredere. (...) Vom continua să servim pacienţii şi profesioniştii din domeniul sănătăţii şi să fim un partener al comunităţii medicale în asigurarea accesului la inovaţie pentru pacienţii din România şi Moldova“, a spus Cătălina Urse.

Divizia farma a Bayer include un porto­foliu bazat pe produse cu pres­cripţie medicală din arii precum car­diologia, onco­log­ia, hematologia, of­tal­mo­logia, sănătatea fe­me­ilor. Germanii de la Bayer mai au în România şi di­vi­zia Consumer Health, me­dicamente în special fără prescripţie medicală, din domenii ca derma­to­lo­gia, suplimentele ali­men­tare, analgezice, sistemul di­ges­tiv, alergie, tuse şi răceală. În plus, Bayer activează şi în domeniul agriculturii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO