Companii

Avocatul Alexandru Reff vorbeşte despre piaţa de M&A în 2014: „M-aş fi aşteptat ca fondurile de investiţii să fie mai active“

Alexandru Reff, partener al casei de avocatură Reff & Asociaţii, afiliată Deloitte

Alexandru Reff, partener al casei de avocatură Reff & Asociaţii, afiliată Deloitte

Autor: Ioana David

16.03.2015, 00:06 465
Alexandru Reff, partener al casei de avo­ca­tu­ră Reff & Asociaţii, afiliată com­paniei de audit şi con­sul­tanţă Deloitte, spune că în 2015 sunt semne de „îm­bu­nă­tă­ţire certă“ în piaţa de fuziuni şi achiziţii (M&A – mergers & acquisitions), care con­tinuă în linia înce­pută în 2014. Avocatul se aştepta ca piaţa să fie mai dina­mică anul tre­cut, însă aceste aşteptări nu au fost vali­date.
 
„Anul 2014 a fost un an care nu a confirmat întru totul aştep­tările optimiste din primăvară, când părea că sec­torul se dez­morţeşte promiţător. Un an de con­ti­nui­tate mai degrabă decât de inflexiune dramatică, dar cu semne de îmbunătăţire certă, care se regăsesc şi la începutul lui 2015, lucru care ne face să credem că intrăm într-un alt ciclu: acest lucru s-a întâmplat de ceva timp în Occident, dar nu era la fel de ma­ni­fes­tat la noi“, a precizat Reff.
 
 
Plusuri şi minusuri
 
Avocaţii din echipa firmei au fost implicaţi în tran­zacţii precum vânzarea spaţiilor în care funcţionează mai multe centre comerciale către Au­chan, în vân­zarea sediului UniCredit, în vânzarea acti­velor legate de SCH Grand, proprietarul JW Marriott Bucharest Grand Hotel, în preluarea Quality Bu­s­iness Solutions, dar echipa a lucrat şi la alte deal-uri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO