Companii

Avocaţii de la Filip & Company asistă Gedeon Richter în vânzarea operaţiunilor sale de retail şi distribuţie din România către lanţul de farmacii Dr. Max, deţinut de fondul de investiţii Penta Investments

Monica Stătescu, partener la Filip & Company

Monica Stătescu, partener la Filip & Company

Autor: Cristina Bellu

24.10.2022, 11:34 168

Casa de avocatură Filip & Company a asistat Gedeon Richter, companie farmaceutică cu sediul în Ungaria în legătură cu vânzarea operaţiunilor sale de retail şi distribuţie din România către Dr. Max Group, lanţ de farmacii deţinut de fondul de investiţii Penta Investments.

Tranzacţia a fost semnată pe 20 octombrie 2022 şi este supusă aprobării Consiliului Concurenţei din România.

Filip & Company a oferit asistenţă juridică în legătură cu toate etapele tranzacţiei.

"Toamna aceasta rămâne efervescentă în ceea ce priveşte piaţa de fuziuni şi achiziţii ", a declarat Monica Stătescu, partener la Filip & Company.

Echipa Filip & Company a fost coordonată de Monica Stătescu (partener) şi i-a inclus pe Andreea Bănică (senior associate, Corporate şi M&A) şi Andrei Anghel (associate, Corporate şi M&A), în timp ce Smaranda Văcaru (senior associate) a oferit asistenţă juridică pe aspecte de drept financiar.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO