Companii

Avocaţii de la Ţuca Zbârcea & Asociaţii au asistat dezvoltatorul imobiliar WDP în achiziţia parcului comercial Expo Market Doraly

Avocaţii de la Ţuca Zbârcea & Asociaţii au asistat...

Autor: Cristina Bellu

02.04.2024, 13:38 161

Firma de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii a consiliat dezvoltatorul imobiliar WDP în achiziţia proiectului Expo Market Doraly, cel mai vechi parc en-gros, cash & carry şi logistic urban din România.

Achiziţia Expo Market Doraly marchează intrarea pe segmentul de wholesale a dezvoltatorului belgian, al doilea cel mai mare proprietar de spaţii industriale-logistice din România, cu un portofoliu de aproape 1,7 milioane de metri pătraţi.

Echipa Ţuca Zbârcea & Asociaţii implicată în tranzacţie a fost coordonată de Răzvan Gheorghiu-Testa (Partener) şi Dragoş Apostol (Partener), alături de Oana Ureche (Partener) şi Veronica Aman (Managing Associate).

Societatea de avocatură a acordat servicii de consultanţă juridică cumpărătorului în toate etapele preluării, pornind de la procesul de due diligence, care a vizat o suprafaţă de aproximativ 110.000 mp, 37 de pavilioane şi peste 400 de chiriaşi, şi continuând cu asistenţa în procesul de negociere a documentelor tranzacţiei, respectiv finalizarea acesteia, inclusiv în ceea ce priveşte îndeplinirea condiţiilor suspensive şi obţinerea aprobărilor necesare din partea Consiliului Concurenţei.

„Echipa noastră a fost implicată în fiecare etapă a procesului de achiziţie, oferind suportul juridic necesar finalizării cu succes a unei tranzacţii extrem de complexe raportat la profilul părţilor implicate şi caracteristicile activului, cu siguranţă una dintre tranzacţiile de referinţă din 2024” , spune Dragoş Apostol, Partener şi co-coordonatorul echipei de avocaţi Ţuca Zbârcea & Asociaţii.

WDP a achiziţionat întreg pachetul de acţiuni al Expo Market Doraly de la ARA Europe şi Gheorghe Iaciu, cel care a fondat complexul comercial în anii ‘90 şi care va continua să administreze proiectul alături de echipa actuală de property management.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO